06 11 36 55 92 info@rijschoolmt.nl

RijschoolĀ Zeewolde

Rijschool MT is de rijschool bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een goede rijschool in Zeewolde? Bij Rijschool Mirjam Toet staat de kwaliteit van de autorijlessen centraal. Wij creƫren een veilige en gezellige leeromgeving met als doel jou met vertrouwen naar het rijexamen te begeleiden. Volg een proefles en maak kennis met de werkwijze van rijschool Mirjam Toet.

Proefles

De proefles bouwen we rustig op met de basisvaardigheden van het autorijden. Hiervoor kiezen we bewust stille wegen uit, meestal bij het Trekkersveld, waar je de basis leert van het schakelen en sturen. Na de proefles kunnen wij een goede inschatting geven over het aantal rijlessen dat wij denken dat je nodig hebt. Op basis hiervan wordt er een individueel lesplan samengesteld. Een proefles kost slechts €25.

 

Spoedopleidingen

Als je in korte tijd je rijbewijs wilt halen is een spoedopleiding misschien iets voor jou. Hiermee is het mogelijk al binnen 10 of 15 dagen je rijopleiding te doen en af te sluiten met een praktijkexamen. Om te kijken of een spoedopleiding bij je past beginnen wij eerst altijd met een proefles. Hier kunnen wij kijken hoe snel je de handelingen oppakt en kunnen wij een inschatting maken over hoeveel lessen je nodig hebt voor het praktijkexamen.

Na deze proefles stellen wij een lesplan samen en wordt er een planning gemaakt voor de periode waarin je de spoedopleiding wilt volgen. Meld je tijdig aan zodat je zeker weet dat je in de gewenste periode kunt beginnen. Het praktijkexamen kan alleen worden aangevraagd na het behalen van je theoriecertificaat. Het is dus aan te raden om deze voor het begin van je versnelde opleiding te behalen.

 

Praktijkexamen

Het praktijkexamen vindt plaats bij de CBR-locatie in Harderwijk, aan de Tesselschadelaan. De autorijlessen zullen daardoor ook voornamelijk in deze regio plaatsvinden. De rijinstructeur komt je een uur voor het praktijkexamen ophalen. Het rijexamen begint met het controleren van je legitimatie, een ogentest en wat controlevragen over het voertuig.

Tijdens het examen krijg je een route op aanwijzing van de examinator en een stuk zelfstandig route rijden. Wanneer je geen vrijstelling hebt gekregen bij je tussentijdse toets moeten er nog 2 verrichtingen worden gedaan. Na de route keer je terug naar het CBR en krijg je de uitslag te horen. In totaal duurt het examen ongeveer 55 minuten.

 

Voordelen Rijschool MT

  • Jarenlange ervaring als rijschool in Zeewolde
  • Een vaste instructeur voor al je rijlessen
  • Rijangst begeleiding en coaching
  • In termijnen betalen is mogelijk
  • Flexibele lestijden en meteen beginnen
  • In 10 of 15 dagen je rijbewijs met een spoedopleiding
  • Rijles in een mooie Volkswagen Polo
  • Een proefles kost slechts €25.-

Meer informatie?

Neem contact op