06 11 36 55 92 info@rijschoolmt.nl

Rijschool Harderwijk

Rijschool MT is de rijschool bij jou in de buurt

Ben je op zoek naar een rijschool in Harderwijk of omgeving? Dan ben je bij Rijschool Mirjam Toet aan het juiste adres! Wij verzorgen rijlessen die voor jou op maat zijn gemaakt. Je kunt door een spoedopleiding al binnen 10 werkdagen je rijbewijs halen, maar je kunt het ook wat rustiger aan doen door onze reguliere rijopleiding te volgen. Voor onze lessen kun je kiezen uit 60, 90 of 120 minuten praktijkles. Het is ook mogelijk om meerdere rijlessen per week te volgen, zowel overdag als in de avonduren.

Proefles

Tijdens een proefles beginnen we met de basisvaardigheden die je nodig hebt om in een auto te rijden. Op een rustige weg, meestal het industrieterrein van Harderwijk, beginnen we met schakelen en sturen. Na de proefles kunnen we op basis van je niveau een inschatting maken van het aantal rijlessen dat je nodig hebt en wordt er een individueel lesplan opgesteld. De prijs van een proefles is slechts €25.-

 

Spoedopleidingen

Wil je in zeer korte tijd je rijbewijs halen? Dan bieden de spoedopleidingen uitkomst. Na een proefles kunnen wij samen bekijken hoeveel lessen er nodig zijn en in welke periode deze rijlessen verdeeld kunnen worden. Dit kan al in 5, 10 of 15 dagen! Als je vroegtijdig aangeeft wanneer je de spoedopleiding wil volgen, garanderen wij dat je in de aangegeven periode lessen kunt volgen en deze rijlessen ook afsluit met een praktijkexamen. Houd er rekening mee dat het rijexamen alleen kan worden aangevraagd als je in het bezit bent van het theoriecertificaat. Het is dan ook wenselijk dat je de theorie al hebt behaald voor aanvang van de spoedopleiding.

 

Praktijkexamen

Voor het praktijkexamen ga je samen met je instructeur naar het examencentrum in Harderwijk. Het praktijkexamen voor de personenauto duurt 55 minuten. In het examencentrum maak je eerst kennis met de examinator. Deze legt uit hoe het examen verloopt. Daarna volgt op de parkeerplaats een ogentest, waarbij je een kenteken van een stilstaande auto moet kunnen lezen op een afstand van ongeveer 25 meter. Vervolgens vraagt de examinator je een aantal voorbereidings- en controlehandelingen uit te voeren aan de auto.

De examinator toetst tijdens het examen of je veilig en zelfstandig kunt rijden en of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op: beheersing van de auto, kijkgedrag, of je goed voorrang verleent, inhalen, in- en uitvoegen, rijden op kruispunten en rotondes, verrichtingen (tenzij je vrijstelling hebt gekregen op je tussentijdse toets)

Het praktijkexamen hoeft natuurlijk niet foutloos te gaan. Het gaat om het totaalbeeld van de hele rit. Het is belangrijk hoe je reageert op het overige verkeer en of je de situaties onder controle hebt.

 

Voordelen Rijschool MT

  • Jarenlange ervaring als rijschool in Harderwijk
  • Direct beginnen en flexibele lestijden
  • Gespecialiseerd in begeleiding bij rijangst
  • Het is mogelijk om in termijnen te betalen
  • In 10 of 15 dagen je rijbewijs met een spoedopleiding
  • Een vaste instructeur voor al je rijlessen
  • Al een proefles voor slechts €25.-
  • Rijlessen in een mooie rookvrije lesauto

Meer informatie?

Neem contact op