06 11 36 55 92 info@rijschoolmt.nl

Rijschool Ermelo

Rijschool MT is de rijschool bij jou in de buurt

Zoek jij naar een goede rijschool in Ermelo? Dan kunnen wij van Rijschool MT je verder helpen met een kwalitatieve rijopleiding. Wij verzorgen autorijlessen die aansluiten bij jouw wensen. Je kunt kiezen voor een versnelde opleiding waarbij je binnen 10 werkdagen je rijbewijs kan halen, of onze reguliere rijopleidingen. Je kunt dan kiezen uit 60, 90 of 120 minuten praktijkles. Het is mogelijk om meerdere autorijlessen per week te volgen.

Proefles

Tijdens de proefles beginnen we rustig met de basisvaardigheden van het autorijden. Dit gebeurt meestal op een stille weg zoals een buitenweg van Ermelo. We leren jou dan de beginselen van het schakelen en het sturen aan. Na deze proefles geven we een inschatting over het aantal lessen dat wij denken die je nodig zult hebben. Op basis hiervan wordt een individueel lesplan samengesteld. De kosten van een proefles zijn slechts €25.

 

Spoedopleidingen

Wanneer je in een korte periode snel je rijbewijs wilt halen, is de spoedopleiding wellicht een uitkomst. Je kunt al binnen 10 of 15 dagen je rijbewijs halen! We beginnen altijd eerst met een proefles zodat we samen kunnen kijken hoeveel lessen er nodig zijn. Vervolgens overleggen we hoe de rijlessen in de gewenste periode verdeeld kunnen worden. Geef wel tijdig aan wanneer je de versnelde rijopleiding wilt volgen zodat wij kunnen garanderen dat je in die periode de rijlessen kan volgen en kunt afsluiten met je praktijkexamen. Het praktijkexamen kan alleen worden aangevraagd wanneer het theoriecertificaat binnen is.

 

Praktijkexamen

De dichtstbijzijnde CBR-locatie is in Harderwijk, dit is ook de plek waar het praktijkexamen zal plaatsvinden. Voor het examen rij je samen met je instructeur naar de desbetreffende locatie. Het examen begint aan tafel bij de examinator met het controleren van je legitimatie. Vervolgens legt de examinator uit hoe een examen in zijn werk gaat. Wanneer alles duidelijk is wordt buiten eerst een ogentest gedaan door een kenteken van 25 meter afstand te lezen. Bij de auto worden enkele vragen gesteld over het voertuig.

Daarna ga je daadwerkelijk rijden in de auto. Tijdens het examen wordt gekeken naar een aantal punten zoals veiligheid, doorstroming, zelfstandigheid en sociaal rijgedrag. Het examen hoeft niet foutloos te zijn, dat kan immers niemand. Het gaat er vooral om dat je de fouten veilig en zelfstandig kunt oplossen. Na de rit keer je terug naar het CBR en daar krijg je de uitslag. Het praktijkexamen duurt 55 minuten.

 

Voordelen Rijschool MT

  • Jarenlange ervaring als rijschool in Ermelo
  • Altijd een vaste instructeur en dezelfde lesauto
  • Specialist in rijangst begeleiding
  • Spoedopleiding in 10 of 15 dagen
  • Direct beginnen en flexibele lestijden
  • Naar wens betaling in termijnen
  • Proefles voor slechts €25.-

Meer informatie?

Neem contact op